Anvendelsesområder

TEAM OG PROJEKTARBEJDE

Vores markedsundersøgelser indikerer, at Diversity Icebreaker mest anvendes til team og projektarbejde.

For at skabe et succesfuldt team, har team-medlemmerne brug for at være bevidste om deres ligheder og forskelle, anerkende hinandens unikke kvaliteter samt have klarhed over roller, rammer og processer.


Diversity Icebreaker skaber unik værdi i team-building og teamudviklings-processer.

 

  • Den positive atmosfære i workshoppen og den komplementære og ligeværdige karakter af Diversity Icebreakers 3 farver (Rød, Blå og Grøn) gør processen med at kortlægge forskelle i teamet til en uproblematisk, effektiv og exceptionel oplevelse
     
  • Den kan anvendes som en alternativ teamrolle-model: Rød, Blå og Grøn relaterer til forskellige opgaver og ansvarsområder og kan anvendes at få en bedre forståelse for faserne i team-samarbejde og bidrage til at skabe selv-styrende teams
     
  • Det fælles sprog, som skabes af deltagerne i workshoppen, skaber ny værdi gennem klar kommunikation og fælles identitet.


Den klassiske Diversity Icebreaker workshop og opfølgning kan anvendes til at opbygge nyt teams samt til at revitalisere eller hjælpe et velfungerende team med at blive endnu bedre.

 

 

► Cases

Læs denne case, hvor Diversity Icebreaker blev brugt til at skabe fundament for en afklaring af vigtige forretningsprocesser i tværfaglige teams hos en forskningstung farmaceutisk virksomhed. Casen beskriver en interessant anvendelse af enkelt- og fler-farve gruppearbejde både under og efter workshoppen.

Flere cases

 

 

 

 

 

Tilbage