Anvendelsesområder

ONLINE BRUG AF DI

Er dit team spredt over flere geografiske lokationer?

 

Diversity Icebreaker (DI) kan anvendes på mange forskellige måder online. Vi har gennemført forskning og leveret virtuelle DI-løsninger siden 2014 for på denne måde at bringe værdien af værktøjet - øget tillid, sammenhængskraft, nærhed og åben kommunikation - også til personer, som samarbejder uden at mødes fysisk.

 

DI er en solid og stabil, digital løsning, der kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, og som fungerer på alle digitale platforme. Desuden kan DI let anvendes sammen møde-software. Vi har udviklet guides for brug af DI med MS Teams og Zoom - disse guides kan gratis downloades.

 


VIRTUELLE WORKSHOPS

Fokus i DI workshops er samtale og gruppearbejde, og enhver video-konference software kan anvendes. Nogle apps (fx Zoom eller MS Teams) har en konkret breakout funktion, der er perfekt til enkelt-farve grupper. Med andre software-løsninger, fx Skype, kan facilitator nemt anvende separate opkaldsgrupper.

 

 

ASYNKRONT OG ON-DEMANT LÆRINGSLØSNINGER

E-læring, samarbejdsplatforme samt trænings- og onboarding apps kan alle anvendes til at tilbyde en solid træning med DI on demand.

 


Denne metode kan være relevant for lederudvikling, salgstræning, individuel udvikling, peer coaching og feedback grupper m.m.

 


Vi har leveret læringsmoduler til grupper og indhold til individuel træning baseret på Diversity Icebreaker til store organisation (fx med anvendelse af Motimate).

 

 

MERE INFORMATION?

  

 

 

Piotr Pluta, Master i Psykologi, er administrerende direktør og ansvarlig for konsulentydelser hos Human Factors. Piotr har faciliteret et stort antal virtuelle Diversity Icebreaker workshops. Han har også støttet vores kunder med tips og hjælp både før og under deres brug af DI virtuelt. Piotr er også involveret i mange af vores forskningsprojekter og fungerer som konsulent indenfor kommunikation, skabelse af tillid, krydskulturelt samarbejde og diversity. 


Kontakt Piotr Pluta, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan du selv kan facilitere en virtuel DI workshop, eller hvis du er interesseret i at bruge en af vores trænere.

 

 

 

Watch video(s):

See how you can split into Red, Blue and Green groups in ZOOM:

See how you can split into Red, Blue and Green groups in TEAMS

Tilbage