Støtte til workshop

ONLINE HJÆLP TIL ONLINE WORKSHOP

 

Fra usikkerhed til tryghed og nye muligheder
 

Mange konsulenter og trænere oplever en stejl læringskurve, når deres kompetencer hurtigt skal transformeres fra fysiske workshops til workshops via Zoom, Teams eller andet mødesoftware. Det er klart, at det kan give både udfordringer og usikkerhed: vil teknologien fungere? hvad er gode online faciliteringsteknikker? hvordan kan man tilpasse kendte værktøjer og processer til den virtuelle verden?
 

Vores konsulent, Piotr Pluta, har mange års erfaring med facilitering af online DI workshops og har assisteret mange kunder i de seneste måneder. Med hans hjælp til forberedelse og/eller med facilitering af workshoppen, er alle DI workshops succesfuldt gennemført.

 

 

 

 

Mere om Piotr Pluta


Piotr Pluta er uddannet organisationspsykolog og er Adm. Direktør i Human Factors AS med ansvar for konsulentservices. Han har for nyligt skrevet to guidebøger til online DI facilitering i Zoom og MS Teams. Han har også været involveret i udvikling af et Diversity Icebreaker modul til en virtuel 3D platform (AULA 3D). Piotr er dybt involveret i forskning og udvikling omkring Diversity Icebreaker, leverer train-the-trainer workshop, og yder generelle konsulenttjenester indenfor teamwork, kommunikation, krydskulturelt samarbejde og diversitet.

 

 


Piotr kan hjælpe med:

 

  • At opsætte Zoom, MS Teams eller lignende platform til en online DI workshop (inklusiv breakout-rum til gruppearbejdet)
  • Logistik under den online workshop (fx at opdele deltagerne i Røde, Blå og Grønne grupper)
  • Facilitering af gruppearbejdet med mange grupper, som arbejder parallelt, samt facilitering af refleksion over læring fra workshoppen.
  • Problemløsning*
  • Tips og ideer til relevant indhold, gruppeøvelser, workshop design samt brug af online værktøjer.

 
*BEMÆRK: Piotr's rolle som med-facilitator er ikke som IT ekspert, dvs. han kan løse nogle men ikke alle tekniske problemer, som kan opstå i workshoppen.

Desuden, er det vigtigt, at du har grundlæggende kendskab til det møde-software, som skal anvendes (fx at dele skærm, mute/unmute, anvende flere skærme mm.)

 

Hjælp før gennemførelse af workshop

Op til 15 minutter: GRATIS
Piotr vil besvare spørgsmål omkring brugen af det online Diversity Icebreaker spørgeskema samt grundlæggende spørgsmål om gennemførelse i MS Teams og Zoom.

 

Udover 15 minutter: Euro 50 pr. halvtime
Piotr kan hjælpe med workshop design, gennemgå af detaljer i den online faciliteringsproces, foreslå løsninger til logistik, vejlede omkring Teams og Zoom funktionalitet, samt give forslag til relevant indhold omkring Rød, Blå og Grøn i forhold til din gruppe og dit formål.

 


 
Med-facilitator
Selvom online DI workshops kan gennemføre med en træner, så kan det være en stor hjælp af være to til opgaven, især med større grupper. Som din "co-pilot" kan Piotr hjælpe med logistik, facilitering af gruppearbejde, problemløsning mm, så du kan koncentrere dig om deltagerne, din facilitering samt indholdet på workshoppen.


Kontakt os for pris. Vi har faste priser for online med-facilitering inklusiv forberedelse af workshoppen.

 

Send gerne en mail direkte til Piotr Pluta: piotr@human-factors.no eller kontakt vores kontor.

 

 

Tilbage