Materiale

UNDERGRUPPER

En udvidelse af standard-gruppeprofilen

Det er ofte relevant at involvere deltagere fra forskellige teams, projekter eller afdelinger i den samme Diversity Icebreaker (DI) workshop. DI er især god til dette formål i forhold til at skabe tillid, positiv atmosfære, mulighed for at lære hinanden at kende og hurtigt udvikle fællesskabsfølelse - på trods af at man kommer fra forskellige dele af organisationen.

 

 

Standard-gruppeprofilen er altid inklusiv, når du bestiller den online version af DI spørgeskemaet. Gruppeprofilen giver dig et overordnet billede af hele gruppen, fx hele organisationen. Måske har du nogle gange brug for at samtidigt at kunne se resultater for hele gruppen og for specifikke undergrupper, som deltager i workshoppen.

 

Denne funktion giver mulighed for at identificere undergrupper ved hjælp af ekstra spørgsmål om deres tilhørsforhold i forhold til team/afdeling/projekt osv. i begyndelse af spørgeskemaet. Med disse ekstra spørgsmål, vil du få mulighed for at se totalprofilen såvel som profilerne for de forskellige undergrupper tilstede i workshoppen.

 

Denne funktion giver mulighed for at identificere op til 20 undergrupper. Alle grupper kan navngives efter kundens ønsker.

 

 

 

Resultater

Undergruppeprofiler vises på samme side som hele gruppeprofilen - blot nedenunder og i en lidt mindre version. Se eksempler herunder.

 

 

 

Anvendelse

Du kan anvende undergruppeprofiler til opfølgningsarbejde efter en standard DI workshop. Bed fx deltagerne om at reflektere over deres styrker som gruppe, deres dominerende præference eller, hvordan de kan kompensere for de farver, som de scorer lavt på.

 

Ofte vil team-undergrupperne have så få medlemmer, at profilen også giver mulighed for at diskutere «afstand» og «nærhed» mellem teamets medlemmer, fx når det gælder kommunikationsstile.


Teams og projektgrupper kan også sammenligne deres profiler med totalprofilen: "Er vores farveprofil repræsentativ for hele organisationen eller?" Hvilke konsekvenser kan forskellene have for os?"


Alle undergruppeprofiler kan også præsenteres i plenum, så alle kan deltage i diskussionen om de enkelte gruppers vigtighed for forskellige processer i organisationen; eller hvad der kan forbedres i kommunikationen mellem teams og afdelinger.

 

Pris

Undergruppe-funktionen koster Euro 250 extra for op til 10 grupper.
Kryds af for "Undergrupper" i bestillingsskemaet, så tager vi kontakt for at aftale, hvor mange undergrupper du har brug for.

 

BEMÆRK: Illustrationen i toppen af denne side er ikke en del af resultatet for undergruppeprofilen.

 

Tilbage