Materiale

ADD-ON: TILLÆGSSPØRGSMÅL

Ekstramodul til Diversity Icebreaker med 11 yderligere spørgsmål om specifikke temaer.
Udfyldes samtidigt med besvarelse af standard-spørgeskemaet.

 


Vælg mellem 3 temaer: TILLID, PSYKOLOGISK TRYGHED og STRESS.


Anvendelse
Efter gennemførelse af standard DI workshoppen fortsætter vi ofte med at arbejde med Røde, Blå, Grønne eller blandede grupper og beder deltagerne reflektere over specifikke emner. Tillid er et af disse emner, og nå du tilføjer disse spørgsmål til spørgeskemaet for din workshop, så åbner det for mere konkrete og relevante diskussioner.

 

Resultater
Når du anvender ekstramodulet, vil resultaterne være inkluderet i gruppeprofilen og præsenteres i relation til farverne - se eksempel nedenfor.

 

 

 

Hvordan kan du bruge det?

 

  • Vælg de spørgsmål som vækker mest interesse blandt deltagerne, fx fordi de har en høj score for hver farve, eller fordi der er store forskelle mellem farverne.
  • Dan grupper ved at lade deltagerne selv vælge hvilket spørgsmål, de er mest interesseret i uanset deres egen farve-præference.

 

Pris
Det koster yderligere EUR 250 for dette tillægsmodul pr. link (team/gruppe). Du skal bestille ekstramodulet via kommentarboksen ved afslutningen af bestillingsformularen.

 

Skræddersyede ekstramoduler
Vi kan også levere skræddersyet ekstramoduler. Kontakt os for priser.

 

Tilgængelige sprog-versioner
Deltagerne vælger selv sprog. Pr. i dag er tillids-modulet tilgængelig på engelsk og norsk. (Standard Diversity Icebreaker i online versionen er tilgængelig på 15 sprog.

Tilbage