Anvendelsesområder

KOMMUNIKATIONSTRÆNING

Kernen i Diversity Icebreaker er, hvordan vi kommunikerer forskellig med andre. Derfor er DI et godt værktøj til at anvende i kommunikations-træning.

Diversity Icebreaker blev oprindeligt udvikling i forbindelse med en unik marketingkampagne og efterfølgende konsulenttræning. Her blev forskellige kategorier udviklet for at beskrive, hvordan mennesker opfatter information forskellige, samt for at udvikle en mere effektiv og målrettet kommunikation med målgruppen.

Rød, Blå og Grøn - de 3 dimensioner i Diversity Icebreaker - kan defineres som 3 forskellige kommunikationsstile. De kan farver kan anvendes i gruppeøvelser (i grupper hvor deltagerne har samme eller forskellige præferencer), til individuel udvikling (rollespilsøvelser) og til at udvikle kommunikationsstrategi  på organisatorisk niveau.


Udbyttet af kommunikationstræning med DI inkluderer: bedre forståelse for egen og andres kommunikationsstile, øget fleksibilitet - og fremfor alt - et fælles, enkelt og positivt ladet sprog, som forbedrer kommunikation.

 

 

► CASE

Et praktisk eksempel på en gruppeøvelse med Rød, Blå og Grøn i en halvdags-kommunikationstræning for et projekt i olie- og gasindustrien. Læs mere.
Tilbage