Anvendelsesområder

Akademia

Diversity Icebreaker anvendes i mange højere uddannelsesinstitutioner.

 

Mere end akademisk succes

 

  • Skab engagerende læringskultur, hvor studerende lærer af hinanden

  • Introducer en enkel model for team-roller for at fremme projektarbejde

  • Giv studerende et fælles sprog og en fælles platform for at skabe gode fælles oplevelser omkring samarbejde

 

Samarbejds- og kommunikationsfærdigheder er nøglefærdigheder for studerende både mht. akademisk succes og karrieresucces, og det er universiteterne rolle at hjælpe de studerende til at udvikle disse færdigheder. Mange af vores universitetskunder anvendes Diversity Icebreaker til kick-off af introduktionsdage for nye studerende såvel som i udviklingsprogrammer i løbet af skoleåret.


Diversity Icebreaker skaber bedre team-samarbejdet for de universitetsstuderende, hvilket gør dem bedre i stand til at samarbejde med andre i arbejdslivet.


Vi tilbyder 50% rabat for brug af Diversity Icebreaker med studerende.

 

 

► CASE: 2000 STUDERENDE
Læs denne LinkedIn post om, hvordan IESEG School of Management i Frankrig anvendte den online version med 2000 studerende under Covid-19 restriktionerne i efteråret 2020. Læs mere..

 

Denne anvendelse af Diversity Icebreaker bliver også beskrevet i AACSB International July 2021 Insights "Fostering International Collaboration". AACSB International akkreditering er en af de mest bredt anvendte og mest anerkende specialiserede akkrediteringer i verden. IESEG er en af 856 institutioner i 56 lande som har opnået en AACSB International akkreditering.


 

► AKADEMISK WHITE PAPER

Lær mere om, hvordan Diversity Icebreaker anvendes i forskellige akademiske kontekster i denne white paper: Læs mere i denne PDF-fil.

 

 

► REFERENCER

Læs mere på denne side

 

Tilbage